2008. február 28., csütörtök

Kapok segitséget:)

Vannak még segitőkész emberkék!Igy valószinű boldogulni fogok,bár jön a hétvége, nem igazán kerülök gép közelbe:(nem lesz mód a gyakorlásra,mivel a fiam szobájában van a PC,aztán itt lesz a barátnője is,kirobbantani sem lehet őket!Boldogboldogboldog fiatalság!!!!).Holnap szülinapi tortát készitek,valami finomat,ha már ugyis csak 4 évente van a kedvesemnek szülinapja,akkor már tegyek ki magamért!Majd beszámolok róla!
Jó éjszakát!

4 megjegyzés:

Max írta...

Szia!
Hajrá, menni fog ez, bár keserves éjszaka, tucatnyi elveszett recept vagy post, de a gyönyör a Tiéd:-)).
Látod a mail címemet, ha valami olyan kérdés van, írd meg megpróbálok segíteni. Sok sikert!
max

szazala írta...

Köszönöm,és ha már tudni fogom,hogy mit is kell kérdezni(most még csak nézek,mint...)élni fogok a felkinált lehetőségekkel.

Névtelen írta...

Szia szazala!
Ide írok neked, hátha itt biztosabban elolvasod. Szóval megnéztem a blogspotos oldalakat, a linkelés ott sem bonyolult. Vegyünk egy példát: mondjuk be akarod linkelni magadhoz az én egyik oldalamat
Először is megnyitod.:
Beírod a saját szavaiddal amit akarsz, hogy megjelenjen: pl: recepttár a maszatkonyhából. Azután ráállsz az oldalamon a címsorban lévő kis ablak kódjára. Csak odakattintasz az egér jobb gombjával és kijelöli és felajánl lehetőségeket, te a másolást válaszd. zsuzsi77.blog.nlcafe.hu/index.php?view=bejegyzes_oldal&bejid=45833 Egy ilyen kódot kell, hogy bemásolj a saját blogszerkeztődben megjelent kis linkablakodba. Jobb gomb-beillesztés és már ott is van. Utána leokézod és kész is. A http-t ne felejtsd el leelleőrizni, hogy csak egyszer szerepeljen.
Biztos sikerülni fog, de ha nem írj és kérdezz bátran, ha tudok tényleg szívesen segítek. Szép napot neked Üdv: Zsuzsi

Névtelen írta...

Szia szazala!
Nagyon megértelek!
Tavaly szilveszterkor, amikor az évvégi összesítésemet írtam, még én sem tudtam linkelni. Azután egyszer tök véletlenül rájöttem és azóta már persze azt nem értem mi volt ezen olyan bonyolult. Csak az a baj, hogy Én mindig utólag leszek ilyen nagyon okos. Szóval, a lényeg.. én szívesen segítek. Nem tudom, hogy melyik blogszolgáltatónál van blogod, itt az nlc-n csak annyit kell tenned, hogy amikor írod a bejegyzést, leírod szépen azt a részt, amit linkelni akarsz. Utána kijelölöd és a felső sorban van egy kis fül, olyan mintha egy övcsat lenne (de ha felé állsz az egérrel, akkor ki is írja, hogy link). Nos, ha erre kattintasz kihoz egy kis ablakot, annak a legfelső sorába kell bemásolnod annak a lapnak az Url-jét, amelyiket akarod, hogy a linkre kattintva bejöjjön. Arra figyelj, hogy a http már automatikusan beírja a gép, inkább töröld ki mielőtt bemásolod az url-t, mert, ha kétszer szerepel nem fog működni a dolog. Ja! Az oldal url-jét úgy kapod meg, hogy az adott oldal címsorára kattintasz az egér jobb gombjával, kijelöli és neked csak annyi a dolgod, hogy a megjelenő kis ablakból a másolásra kattintasz, aztán ezt bemásolod a már említett url nevű ablakba. Nos röviden ennyi. Szerintem más blogtípusoknál is hasonlóan működhet a dolog, de nem biztos. Ha megakadsz írj nyugodtan, ha tudok szívesen segítek. Kitartás, biztosan menni fog. Ja és ha van kedved írd meg a blogod címét, hogy el tudjak látogatni hozzád. Üdv: Zsuzsi