2009. március 23., hétfő

Ádikám

Ez a hét is jól kezdődik:(!!Ádit ma megműtik.Pénteken már délelőtt hazajött ,pedig csak estére ígérte.Mondjuk,az,hogy jött az erős túlzás,inkább bicegve ugrált.Nem fájt a térde,csak éppen kinyújtani nem tudta,beakadt valami kósza porc.Szombaton irány Fehérvár,sürgősségi trauma,ott volt a főorvos,aki már ezelőtt is műtötte 2-szer,vagy 3-szor.Amennyiben nem lett volna családi programja,akkor még aznap elvégezte volna(mondjuk Ádi úgy is készült,már egy napja semmit nem evett,hogy ne legyen gond,ha úgy adódik),de így elnapolódott mára.Hiába mondja,hogy egy egyszerű műtét,csak kitisztogatja a térdét,akkor is baromira ideges vagyok.Az altatás mindig kockázatos.
Nagyon haragudtam a focira,hiszen meccs közben történt az előző két szalagszakadása is,de nem tudtam lebeszélni róla.Amikor még gimiben sikerült rávenni egy duatlon versenyre,az első(és eddig utolsó)versenyén érmet nyert,nagyon örült neki,de ennyi,netovább!
A továbbtanulásnál is voltak harcok,(eleve két év csúszott,mert éppen mindig műtétje volt)nagyon szerettem volna,ha valami "mérnök féle" lesz,simán bejutott volna a pontjaival,de nem!Ő sportszakot választott,ahova csak a költségtérítésesre fért be.Szerencsére a második évre átvették az államira,jól teljesítette az elsőt.
Nem is tudom,hogy azért sérül ilyen sokat,mert sportol,vagy ennyire peches,hogy imád sportolni,de ennyire sérülékeny.....Mondjuk,most éppen teniszezés közben roppant a térde.
'Hál Isten' az ejtőernyős ugrást leadta,mert fizetni kellett volna érte!
Egyébként megbékéltem a választásával,mert általában szereti a sulit.Remélem nem kell félévet csúsztatnia a mostani miatt!Csak már telefonálna!!!!!!!!!!!!!Megbeszéltük,hogy nem hívom,majd csörget,hogy mi a helyzet,de már tűkön ülök!!!!!!!!

2 megjegyzés:

Milene írta...

Minden rendben? Már biztosan van valami hír róla! Szorítok nektek nagyon! Majd számolj be a fejleményekről!
Azért az aggódáson túl érzem ám az anyai büszkeséget is! :) Gratulálok a fiadhoz!

szazala írta...

Nagyon aranyos vagy!!!Teljesen igazad van,nagyon büszke vagyok mindkét gyerekemre!!Pár éve sajnos (?)mi is keresztülmentünk az úgynevezett kamaszkori válságon(pedig annyira igyekeztem,hogy nálunk ez kimaradjon!),de mostanra lenyugodtunk,ismét megosztják velünk a dolgaikat(vagy legalábbis egy kis betekintést engednek)........Abbahagyom,mert oldalakat áradoznék Róluk!:)
Köszönöm az érdeklődést,nagyon jól esik!Későre maradt a műtétje,mivel rengeteg betegje van az orvosának,(Dr. Abkarovits Géza )de már felhívott,hogy túl van rajt!
Szóval,jó éjszakát!